fbpx
Space Planning Archives - Meyer Designs Ltd.
Conceptualize • Visualize • Build With Confidence
-1
archive,tax-portfolio_category,term-space-planning,term-9,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Archive

I modeled this reception area for Robyn Sherwood of Sage Interiors. Her client needed some quick visuals to validate the space without the complication of colours and materials. Everyone was thrilled and the project went to completion.   [vc_row][vc_column width='1/2'] Call: 250 503 4579 [/vc_column][vc_column width='1/2'] Email: kelly@meyerdesigns.ca [/vc_column][/vc_row]...

On this commercial building I worked with Gina from Essential Design to prepare a new first floor layout for a new tenant and to provide some overall exterior updates.   [vc_row][vc_column width='1/2'] Call: 250 503 4579 [/vc_column][vc_column width='1/2'] Email: kelly@meyerdesigns.ca [/vc_column][/vc_row]...

This is a conceptual image for renovating the interior of a commercial building. The most dramatic aspect is providing more natural light through a new atrium ceiling.   [vc_row][vc_column width='1/2'] Call: 250 503 4579 [/vc_column][vc_column width='1/2'] Email: kelly@meyerdesigns.ca [/vc_column][/vc_row]...

I did some space planning and visuals for the Diner on Six to help increase seating capacity and maximize seating functionality.   [vc_row][vc_column width='1/2'] Call: 250 503 4579 [/vc_column][vc_column width='1/2'] Email: kelly@meyerdesigns.ca [/vc_column][/vc_row]...

Centennial Medical has a space for lease. This is a suggested layout for a small medical practice. Please call Todd Dew at Hogarth’s Pharmacy to inquire. [vc_row][vc_column width='1/2'] Call: 250 503 4579 [/vc_column][vc_column width='1/2'] Email: kelly@meyerdesigns.ca [/vc_column][/vc_row]...

Todd Dew from Hogarth’s Pharmacy hired me to renovate a new space for an existing clinic with the Centennial Medical building. The result was an angled wall that maximized the space and brought in natural light. The interior was then designed to meet the tenants’...